Tjedan odmora vrijedan promotivna je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u periodu od 16.-25.10.2020. godine omogućuje turistima da posjete i upoznaju različite dijelove naše zemlje, uz dodatne popuste na sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja po 50% nižoj cijeni.

Naša tvrtka Adriatic Sunset d.o.o. sa svojom ponudom u kampu Rehut i konobi Jadran pridružila se ovoj hvale vrijednoj akciji.

Udobnost i istovremeno uživanje u prirodi šećući uz more ili odmarajući u sjeni maslina i u mirisima jeseni, uživanje u hrani s okusom Mediterana, dugo će vam ostati u sjećanju. Premjestite svoje radno mjesto na par dana uz more, na raspolaganju imate brzi internet i predivan pogled na opuštajući pejzaž ispred vas, čeka vas udoban i topao smještaj i srdačan doček domaćina. Rezervirajte svoj jesenski odmor i uživajte u plodovima i bojama jeseni.

Čekamo vas!

 

Paket TJEDAN ODMORA VRIJEDAN uključuje:

- smještaj u kampu Rehut u odabranom tipu mobilne kućice uz 50% popusta

- wi-fi i parking su uključeni u cijenu

- vrijedi za minimalno dva noćenja.

Obavezne doplate u kampu:

- završno čišćenje 35,00 eur/jednokratno

- turistička pristojba

 

Ponuda se može iskoristiti u tjednu od 16.-25.10.2020. Ova posebna ponuda ne može se kombinirati s drugim popustima i posebnim ponudama.

Za svaki slijedeći boravak u našem kampu poklanjamo vam Loyalty card s kojom ostvarujete dodatne popuste i benefite.

 

Za raspoloživost i rezervacije kontaktirajte nas na 022 435 363 ili na camprehut.murter@gmail.com

 

Galerija slika:
  Posebne ponude - Sve