Adriatic Sunset d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Adriatic Sunset d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti korištenja web stranice www.camprehut.com

Pristup ovim stranicama i podacima sadržanim na njoj podložni su navedenim uvjetima i pravilima. Svaka upotreba ovih stranica nakon učitavanja početne stranice smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:

  • Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima. Adriatic Sunset d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na ovim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na odredenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup njima od strane bilo kojeg posjetitelja ovih stranica. Smatra se u svakom slučaju da je pristup ovim internetskim stranicama uvijek poduzet samovoljno, odnosno uz dozvolu zakonskog zastupnika (skrbnika) kada je to potrebno, te od strane osobe čiji se podaci vezuju uz konkretnu IP adresu.
  • Cjelokupan sadržaj ovih stranica zaštićen je autorskim i srodnim pravima, sukladno pozitivnim zakonskim propisima, koja postoje u korist Adriatic Sunset d.o.o. ili njezinih povezanih osoba, odnosno koja su na orgovarajući način ustupljena.
  • Sve informacije dostupne na stranicama isključivo su informativnog karaktera te se ne smiju neovlašteno koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim osobama. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih stranica podložne su određenim ograničenjima.
  • Informacije koje Adriatic Sunset d.o.o. objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja. Adriatic Sunset d.o.o., međutim, upozorava da postoji mogućnost odstupanja od točnosti, istinitosti ili pouzdanosti bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim stranicama u trenutku kada im korisnik pristupa. Informacije dostupne na stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje važnih osobnih ili poslovnih odluka te ste suglasni da Adriatic Sunset d.o.o. nećete smatrati odgovornom za moguće neostvarenje bilo kakvih očekivanja. Adriatic Sunset d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, bilo kakve gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim stranicama.
  • Adriatic Sunset d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti bilo koje podatke pohranjene na ovim stranicama.
  • Posjetitelji moraju voditi računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na mreži može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Adriatic Sunset d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost poruka, zadržavajući pritom pravo da ih reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja, ali je slobodna koristiti ideje, nacrte, iskustvo ili druge oblike znanja sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu bez ikakvih protučinidbi.

Zabranjena je reprodukcija, umnožavanje ili distribucija dizajna ili podloge stranica www.camprehut.com, pojedinačnih elemenata stranica, dizajna logotipa Adriatic Sunset d.o.o. i robnih marki ili bilo kojih drugih grafičkih, verbalnih ili figurativnih sadržaja objavljenih na toj internetskoj stranici, bez izričitog pisanog odobrenja Adriatic Sunset d.o.o.

Pravila zaštite osobnih podataka i upotreba kolačića prikazana su u posebnim dokumentima koje možete pronaći na ovoj internetskoj stranici.

  Uvjeti - Sve