TripAdvisor Traveler's Choice
 
Pošaljite upit
 

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.

Svakoj se kućici prilazi putem popločenih stazica i stubišta kojima vas prate voćke i ljekovito i mirisno bilje. Ispred kućica su prostrane natkrivene terase, izrađene od prirodnog drveta, namještene tako da se na njima može blagovati, ili opušteno čitati knjiga ležeći u hladu. Od ranoga jutra pa sve do zalaska sunca sa svake terase pruža se prelijep pogled na okolinu, bilo na okolna gorja ili na more, ali uvijek na autohtonu murtersku prirodu, i pitomu i divlju u isto vrijeme.

Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu ili barem toalet. Na krevetima je nježna pamučna posteljina, koju zajedno s ručnicima mijenjamo svaki treći dan, a što je posebnost kampa Rehut. Kuhinje su opremljene svim potrebnim posuđem i kuhinjskim aparatima, uključivo i perilicom za posuđe, tako da će svaki pravi gurman uživati u pripremi jela, a kasnije i ručavanju sa svojim najmilijima. 

Cijena najma mobilne kućice po danu uključuje najam mobilne kućice, trošak plina, vode i struje, posteljinu, ručnike, parkirno mjesto i korištenje ostalih nenaplatnih usluga kampa.

U skladu s Kućnim redom kampa, u kampu nije dozvoljen boravak životinja.

Sve naše cijene provjerite na našoj internet stranici u rubrici REZERVIRAJTE.

 

Dodatni troškovi:

  • Boravišna pristojba 1,10 eur/gostu/noćenju
  • Prijava gosta 1,00 eur/gostu jednokratno
  • Osiguranje gosta 0,30 eur/gost/dnevno
  • Pri najmu mobilnih kućica dodatno se plaća jednokratna naknada za završno čišćenje koja uključuje: čišćenje, set posteljine (plahta gornja i donja, jastučnica, 2 ručnika po osobi, u skladu s brojem najavljenih osoba), zamjena posteljine i ručnika svaki treći dan. Cijena ovisi o veličini mobiilne kućice i o sezoni. 

 

Otkaz rezervacije

  • U slučaju otkazivanja 7-0 dana prije dolaska, u odabranom smještaju obračunavamo jedno noćenje. U slučaju da se gost nije pojavio, u odabranom smještaju također naplaćujemo jedno noćenje.
  • Kreditna kartica je obavezna kao jamstvo dolaska.
  • U slučaju neuspjele predautorizacije Vaše kreditne kartice, bit ćete obaviješteni. Ukoliko ne uspijemo teretiti Vašu kreditnu karticu, Vaša će rezervacija biti otkazana.
  • Trošak boravka prema non refundable rezervaciji naplaćuje se odmah u cijelosti. Povrat novca nije moguć.
     

 

Vrijeme dolaska i odlaska

Korištenje mobilnih kućica je na dan dolaska je od 16.00 sati.
Na dan odlaska gosti se mole da oslobode mobilnu kućicu do 10.00 sati.
Obavezujemo se čuvati vašu rezerviranu mobilnu kućicu do 22:00 sata na dan dolaska. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje mobilne kućice.
U slučaju kašnjenja, molimo vas da nas o istom obavijestite najkasnije do 20h na dan dolaska. Obavijestite li nas o kašnjenju čuvat ćemo vašu rezerviranu mobilnu kućicu do vašeg dolaska. 

 
Galerija slika:
Prethodni
  Gardenia
  Mobilne kućice - Sve