TripAdvisor Traveler's Choice
 
Pošaljite upit
 

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.

Svakoj se kućici prilazi putem popločenih stazica i stubišta kojima vas prate voćke i ljekovito i mirisno bilje. Ispred kućica su prostrane natkrivene terase, izrađene od prirodnog drveta, namještene tako da se na njima može blagovati, ili opušteno čitati knjiga ležeći u hladu. Od ranoga jutra pa sve do zalaska sunca sa svake terase pruža se prelijep pogled na okolinu, bilo na okolna gorja ili na more, ali uvijek na autohtonu murtersku prirodu, i pitomu i divlju u isto vrijeme.

Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu ili barem toalet. Na krevetima je nježna pamučna posteljina, koju zajedno s ručnicima mijenjamo svaki treći dan, a što je posebnost kampa Rehut. Kuhinje su opremljene svim potrebnim posuđem i kuhinjskim aparatima, uključivo i perilicom za posuđe, tako da će svaki pravi gurman uživati u pripremi jela, a kasnije i ručavanju sa svojim najmilijima. 

Gostima svakodnevno nudimo svježe povrće iz našega organskog vrta, a uz to i originalne domaće recepte za pripremu s ribom ili s mesom. 

Cijena najma mobilne kućice po danu uključuje najam mobilne kućice, trošak plina, vode i struje, parkirno mjesto i korištenje ostalih nenaplatnih usluga kampa.

 

Dodatni troškovi:

  • Boravišna pristojba 1,10 eur/gostu/noćenju
  • Prijava gosta 1,00 eur/gostu jednokratno
  • Osiguranje gosta 0,30 eur/gost/dnevno
  • Pri najmu mobilnih kućica dodatno se plaća jednokratna naknada za završno čišćenje koja uključuje: čišćenje, set posteljine (plahta gornja i donja, jastučnica, 2 ručnika po osobi, u skladu s brojem najavljenih osoba), zamjena posteljine i ručnika svaki treći dan.

Otkaz rezervacije

UVJETI OTKAZIVANJA U IZVANREDNIM OKOLNOSTIMA COVID-19

U Rehutu vjerujemo i izuzetno cijenimo prijateljske odnose koje godinama gradimo s našim gostima. S COVID-19 virusom koji je u čitavom svijetu proglašen pandemijom, odlučili smo i mi sudjelovati i dati svoj udio. Prilagodili smo svoja pravila otkazivanja rezervacija kako bismo svojim gostima, čije nam je povjerenje neizmjerno važno, dali što veću fleksibilnost. Ova pravila otkazivanja primjenjuju se na sve postojeće i nadolazeće rezervacije napravljene putem naše web stranice i rezervacijskog centra za 2022. godinu s ciljem da vam pruže dodatni mir pri planiranju vašeg odmora.

CJENIK SEZONA 2022.

U slučaju otkazivanja 6-0 dana prije dolaska, u odabranom smještaju obračunavamo jedno noćenje. U slučaju da se gost nije pojavio, u odabranom smještaju također naplaćujemo jedno noćenje.

NON-REFUNDABLE CJENIK LJETO 2022.

U slučaju otkazivanja rezervacije do 7 dana prije dolaska, plaćeni iznos može se upotrijebiti za vaš sljedeći boravak u kampu Rehut  najkasnije do 15.12.2022. U slučaju otkaza ili promjene rezervacije 6-0 dana prije dolaska ili ne dolaska, povrat uplaćenog iznosa nije moguć.

Kreditna kartica je obavezna kao jamstvo dolaska.
U slučaju neuspjele predautorizacije Vaše kreditne kartice, bit ćete obaviješteni. Ukoliko ne uspijemo teretiti Vašu kreditnu karticu, Vaša će rezervacija biti otkazana.

 

Vrijeme dolaska i odlaska

Korištenje mobilnih kućica je na dan dolaska je od 16.00 sati.
Na dan odlaska gosti se mole da oslobode mobilnu kućicu do 10.00 sati.
Obavezujemo se čuvati vašu rezerviranu mobilnu kućicu do 22:00 sata na dan dolaska. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje mobilne kućice.
U slučaju kašnjenja, molimo vas da nas o istom obavijestite najkasnije do 20h na dan dolaska. Obavijestite li nas o kašnjenju čuvat ćemo vašu rezerviranu mobilnu kućicu do vašeg dolaska. 

 
Galerija slika:
Prethodni
  Gardenia
  Mobilne kućice - Sve