TripAdvisor Traveler's Choice

Savršeno mjesto za odmor i uživanje

Lifestyle Kamp Rehut obiteljski je kamp u vlasništvu starosjedioca s Murtera. Ime kampa potječe od riječi "rehut" što znači snažan i iznenadan udar vjetra, vrlo neugodan pri jedrenju, a koji se javlja u murterskom kanalu prema Kornatima. Rehutom su zvali djeda obitelji vlasnika kampa, koji je bio brz kao vjetar, a bavio se gradnjom drvenih brodova. Jedan od tih drvenih brodova i danas je u vlasništvu Rehutovih, i može se razgledati u murterskoj lučici. 

Manji kapacitet kampa jamči privatnost, mir i tišinu pa je idealan za sve koji žele u opuštenom okruženju uz more provesti svoj odmor i pobjeći od velikih gužvi. Kamp nudi parcele za šatore, kao i smještaj u prekrasno dizajniranim mobilnim kućicama, te ostale neophodne sadržaje. Niz doživljaja i izleta moguće je dogovoriti direktno na recepciji.   

U vlasništvu iste obitelji je i ranč konja Pocahontas koji je na raspolaganju gostima kampa za razgledavanje. Na recepciji kampa moguće je dogovoriti termin.

Posebnost kampa je pravi mediteranski vrt - pažljivo uređen okoliš u kojemu su marljivim rukama vlasnika zasađene brojne mediteranske biljke čije opojne mirise gosti kampa mogu osjetiti tijekom cijele godine. Uz brojne cvjetnice kao što su ruže i oleanderi, svojim bojama i mirisom privući će vas i lavanda, vrijesak, kadulja, smilje, ružmarin, a masline će biti vaša zaštita od sunca, hlad za čitanje knjiga i popodnevni odmor. Tijekom različitih doba godine možete uživati u plodovima maslina, limuna, mandarina, krušaka i jabuka, šljiva, smokava, kumkvata. 

U blizini kampa nalazi se i organski vrt obitelji u kojemu se uzgajaju povrtnice tipične za podneblje toga kraja, od blitve, pomidora pa na dalje. Sve proizvedeno dostupno je i gostima kampa za kupnju, a uz pomoć vrijednih domaćina moguće je navedene namirnice pripremiti po lokalnim receptima.

 

Na što smo ponosni?

  • prvi obiteljski kamp na otoku Murteru
  • zadivljujuća lokacija s pogledom na Kornate
  • luksuzno kampiranje u stilski uređenim mobilnim kućicama po mjeri obitelji i parova
  • mediteranski vrt s nizom mirisnih i ljekovitih biljaka, s voćkama i cvijećem
  • domaće povrće u ponudi za goste kampa
  • uređena plaža s Plavom zastavom
  • organizacija sportskih i zabavnih programa i događanja za cijelu obitelj od svibnja do rujna.

Kamp Rehut se smjestio u prekrasnom okruženju uvale Slanica na otoku Murteru, u mjestu Murteru, odakle puca božanstven pogled na Kornatsko otočje, poznati nacionalni park. Slanica je najljepša uvala na otoku i nalazi se svega nekoliko minuta vožnje ili desetak minuta šetnje od centra Murtera, u okruženju guste borove šume. Kamp se nalazi u neposrednoj blizini mora.

 

Udaljenost kampa u metrima od:

SADRŽAJ UDALJENOST
  Marina 2100
  Plaža 50
  Pekarna u kampu
  Supermarket 600
  Hitna pomoć 1200
  Centar Murtera 850
  Autobusna stanica 2800
  Pošta 750
  Ambulanta 1200
  Tržnica 750
  Banka 850
  Bankomat 850
  Mjenjačnica u kampu
  Ljekarna 1200