Camp Rehut je pouzdan partner

Svim našim partnerima i agencijama koje bi željele poslovnu suradnju rado stojimo na raspolaganju. Naš cilj je kvalitetno partnerstvo kako bismo zajedničkim naporima udovoljili zahtjevima i željama klijenata/gostiju.

Sve informacije o Campu Rehut, uvjetima suradnje, te posebnim programima zatražite od našeg ureda prodaje:

Ured prodaje

T: +385 1 20 10 122

M: +385 98 480 130

E: camprehut.murter@gmail.com

 

Idealan smo izbor za grupe željne posebnih doživljaja

Posebno osmišljena ponuda Camp Rehuta garancija je našeg uspjeha u radu s grupama. U našim mobilnim kućicama u mogućnosti smo ugostiti do 100 osoba. Bogati sportski sadržaji, mnoštvo mogućnosti za izlete u okolinu, različiti treninzi i edukacije, doprinose kvalitetnoj provedbi sportskih susreta, poticajnih putovanja, team buildinga, raznih događanja i sl.

U suradnji s našim kooperantima u destinaciji spremni smo osmisliti i operativno provesti i razne programe specijalnih interesa koji mogu uključivati organizaciju atraktivnih izleta, specifičnih tura, usluge vodiča, transfere, posebne sportske usluge, catering usluge i sl.

Pozivamo sve turističke agencije koje nude grupne aranžmane ili posreduju u organizaciji raznih skupova, te tvrtke, udruge ili sindikate koji za svoje zaposlenike ili članove organiziraju posebne susrete da nam se obrate s povjerenjem. Rado ćemo biti podrška u kreiranju programa uvažavajući sve zahtjeve i interese grupe.

Ured prodaje

T: +385 1 20 10 122

M: +385 98 480 130

E: camprehut.murter@gmail.com


DOWNLOAD BROŠURE