TripAdvisor Traveler's Choice
WORK - LOVE - BALANCE za digitalne nomade

VAŠE RADNO MJESTO

Za ljubav prema poslu, odmoru i životu, kamp Rehut je mjesto za sve što volite. Smješten u prekrasnom Murteru, u srednjoj Dalmaciji, mjesto je susreta digitalnih nomada i ljubitelje odmora. Naša radna rezidencija vas poziva da se fokusirate, budete pustolovni, opustite se i uživate - uz pravu ravnotežu u svim aspektima života.

INFO: Prijavu za privremeni boravak možete podnijeti online. Bit će proslijeđen nadležnoj policijskoj upravi/postaji prema mjestu Vašeg namjeravanog boravka u Republici Hrvatskoj. Primit ćete automatsku potvrdu da smo primili vašu prijavu i kasnije ćemo se čuti s vašim službenikom koji će pregledati prijavu i može zatražiti dodatnu dokumentaciju.

VOLITE RADITI

Kamp Rehut savršena je radna baza za sve koji uživaju u radu, razvoju i razmjeni ideja. Smještene u inspirativnoj Dalmaciji, naše mobilne kućice potaknut će vašu produktivnost. Mirno utočište, aktivnosti u slobodno vrijeme i prekrasna priroda za inspirativan rad... ako vam je odmor prioritet, dobrodošli ste da se jednostavno opustite. U kampu Rehut možete se prepustiti svemu što volite.

VOLITE MORSKI ŽIVOT

More je naš dom i glavni izvor inspiracije. Zato se kamp Rehut nalazi samo na korak od pješčane plaže Slinica i prekrasnog nacionalnog parka Kornati. Inspirirajte se na otočkim stazicama, na biciklu ili pješačite, i uživajte u pogledu koji oduzima dah... ili se upustite u ronilačku avanturu. U kampu Rehut možete raditi sve što volite. A nakon što proširite horizonte, možete se vratiti na posao svježeg uma ili jednostavno nastaviti uživati ​​u odmoru.

VOLITE SE OPUŠTATI

Za marljive umove koji vole ravnotežu, s kampom Rehut možete imati sve. Opustite se uz more nakon produktivnog sastanka, popijte čašu domaćeg vina ili uživajte u maslinovom ulju i svježoj ribi. U kampu Rehut vjerujemo u moć pročišćenja uma za nove sjajne ideje.

VOLITE OSTATI FLEKSIBILNI

Za odmor, posao ili oboje? Što god da vam je fokus, izvucite maksimum iz svog boravka. Uživajte u radu u jednoj od naših mobilnih kućica s dobro opremljenom kuhinjom. Pripremajte jela sa svježim i lokalnim namirnicama s naše tržnice i osjećajte se kao kod kuće.

Tražite atmosferu odmora? Sjednite na terasu – naslonite se i uživajte. Razmišljate o jednodnevnom izletu? Nema problema, jer svaki gost je više nego dobrodošao posjetiti naš ranč i upoznati naše životinje.

 

Bez obzira što imate na umu, Camp Rehut je stvoren za vas i sve što volite.

Rezervirajte svoj boravak od 01. rujna 2022. - 31. svibnja 2023.

Akcijske cijene za digitalne nomade potražite OVDJE!

Vrijedi za boravak u trajanju 20 i više noćenja.

Galerija slika:
  Posebne ponude - Sve